jueves, 14 de mayo de 2015

Sorteig d'una bici! / Sorteo de una bici!

Sembla mentida però s'acosta el final d'aquest curs. Com sempre tots volem que els nostres nens, després de tant estudiar i de tants esforços, puguin gaudir d'una gran festa per acomiadar-se dels companys fins al setembre següent. Però per això fan falta calers i és per aquest motiu que l'AMPA sortejarà el proper 22 de Maig de 2015 aquesta fabulosa bicicleta, que podeu passar a veure en directe pel vestíbul de l'escola.
El guanyador de la bici serà aquell que tingui les 3 últimes xifres del número agraciat al sorteig de la ONCE del dia 22/05/15. Però, sens dubte, els veritables guanyadors seràn tots els nens i nenes del Folch i Torres perquè gràcies a la vostra ajuda s'ho podràn passar d'allò més bé a la festa de fi de curs d'aquest any.
No t'esperis més i passa qualsevol tarda per l'AMPA i compra per només 1 euro de res 2 números pel sorteig. Quants més en compris més oportunitats tindràs d'emportar-te aquesta bici tan xula.

Parece mentira, pero se acerca el final de este curso. Como siempre, todos queremos que nuestros niños, después de tanto estudiar y de tantos esfuerzos, puedan disfrutar de una gran fiesta para despedirse de sus compañeros hasta el siguiente septiembre. Pero para eso hace falta dinero y es por este motivo que el AMPA sorteará el próximo 22 de Mayo de 2015 esta fabulosa bicicleta, que podéis pasar a ver en directo por el vestíbulo de la escuela.
El ganador de la bici será aquel que tenga las 3 últimas cifras del número agraciado en el sorteo de la ONCE del día 22/05/15. Pero, sin duda, los verdaderos ganadores serán todos los niños y niñas del Folch i Torres porque gracias a vuestra ayuda se lo podrán pasar mejor que nunca en la fiesta de fin de curso de este año.
No esperes más y pasa cualquier tarde por el AMPA para comprar, por sólo 1 euro de nada, 2 números para el sorteo. Cuantos más compres más oportunidades tendrás de llevarte esta bici tan chula.



0 comentarios:

Publicar un comentario