martes, 26 de mayo de 2015

Exhibició dels nens d'activitats extraescolars / Exhibición de los niños de actividades extraescolares

S'acaba el curs i, amb ell, les activitats extraescolars. Els nens i nenes de futbol, taekwondo, breakdance i funky s'han esforçat, han après i han gaudit moltíssim tots aquests mesos. I ara és el moment de veure tot el que han avançat! Per això el proper dissabte 30 de Maig l'AMPA organitzarà una petita festa-exhibició per les famílies i amics dels alumnes. Esteu tots convidats a passar un matí fantàstic amb nosaltres.
Les exhibicions de les activitats seràn en el següent ordre:

FUTBOL GRANS--------------------10:30 h
FUTBOL PETITS---------------------11:00 h
TAEKWONDO-----------------------11:20 h
BREAKDANCE----------------------11:40 h
FUNKY GRANS--------------------- 12:00 h
FUNKY PETITES--------------------12:20 h

Hi haurà servei de bar on podreu comprar begudes, entrepans, patates, etc. Els nens i nenes que fan activitats extraescolars tindran un ticket gratuit bescanviable per un menú el dia de la festa, l'heu de passar a buscar per l'AMPA.

Per últim, un avís als pares dels nens d'activitats extraescolars: L'altre dia us vam donar un paper per tal que ens autoritzeu a fer servir fotos i vídeos que puguem fer durant l'exhibició per posar-les aquí al blog i a la pàgina de facebook. És una oportunitat meravellosa per què tots el companys dels vostres fills puguin veure tot el que han après i com es diverteixen. Però només ho podrem fer si tenim l'autorització de tots els nens i nenes d'extraescolars. Si us plau, passeu per l'AMPA per entregar el paper signat i emplenat. Si l'heu perdut demaneu un altre sens problema. Gràcies per la vostra col.laboració.


Se acaba el curso y, con él, las actividades extraescolares. Los niños y niñas de fútbol, taekwondo, brakdance y funky se han esforzado, han aprendido y disfrutado muchísimo todos estos meses. Y ahora es el momento de ver todo lo que han avanzado! Por eso el próximo sábado 30 de Mayo el AMPA organizará una pequeña fiesta-exhibición para las famílias y amigos de los alumnos. Estáis todos invitados a pasar una mañana fantástica con nosotros.
Las exhibiciones de las actividades serán en el siguiente orden:

FÚTBOL GRANDES-----------------------10:30 h
FÚTBOL PEQUEÑOS---------------------11:00 h
TAEKWONDO-----------------------------11:20 h
BREAKDANCE----------------------------11:40 h
FUNKY GRANDES----------------------- 12:00 h
FUNKY PEQUEÑAS----------------------12:20 h

Habrá servicio de bar donde podréis comprar bebidas, bocadillos, patatas, etc. Los niños y niñas que hacen actividades extraescolares tendrán un ticket gratuito canjeable por un menú el día de la fiesta, tenéis que pasar a recogerlo por el AMPA.

Por último, un aviso a los padres de los niños de actividades extraescolares: El otro día os dimos un papel para que nos autorizárais a utilizar las fotos y vídeos que podamos grabar durante la exhibición para ponerlas en el blog y en la página de facebook. Es una oportunidad maravillosa para que todos los compañeros de vuestros hijos puedan ver todo lo que han aprendido y lo mucho que se divierten. Pero sólo podremos hacerlo si tenemos la autorización de todos los niños y niñas de extraescolares. Por favor, pasad por el AMPA a entregar el papel rellenado y firmado. Si lo habéis perdido pedid otro sin problema. Gracias por vuestra colaboración.

0 comentarios:

Publicar un comentario